Sportieve activiteiten in Groningen | Bedrijfsuitjes in het stadscentrum, het park of op de sportvelden!

Bent u op zoek naar actieve en sportieve activiteiten in de stad, park of op de Groningse sportvelden? We organiseren actieve teambuilding activiteiten voor groepen en bedrijven, waarbij we rekening houden met jong en oud en waar fun vooral bepalend is.

Natuurlijk zijn strijd en competitie belangrijke elementen tijdens onze teamactiviteiten. Maar het gaat deze dag vooral om samenwerken, creativiteit, teambuilding en gezelligheid. Op de geschikte plekken in de stad organiseren we uiteenlopende sportieve activiteiten. We werken samen met nabijgelegen horeca, waar we na afloop heerlijk kunnen chillen, borrelen en barbecuen.

Al onze teamactiviteiten op het strand en in de stad worden begeleid door ervaren instructeurs. Geïnteresseerd? We nemen graag contact met u op of bel direct met onze Groningen kenners: 050 – 307 00 13

Expeditie Robinson

Bent u een echte Robinson Crusoe, kom erachter tijdens het ultieme overlevingsspel! Teambuilding en overlevingsdrang zijn hier de belangrijkste elementen. Diverse proeven zult u moeten doorstaan.

Cycling Dinner in Groningen

Wat is Hollandser dan op de fiets lekker door Groningen te rijden? En nog mooier: te rijden van het ene leuke restaurantje nabij de Korreweg, langs de Florabuurt, Kardinge of het Groninger Museum naar een bijzonder eettentje in het centrum…

De Beach Escape – dé strandactiviteit van 2019

De rage van het moment: de Escape Room, nu ook vertaald naar de Beach Escape en beschikbaar op een aantal van de mooiste stranden en stadsstrandjes van Nederland. GroningseUitjes.nl vertaalt de Escape ervaring naar een nieuwe dimensie.

Zeskamp in het park of aan het Groninger wad

Een spectaculaire activiteit, waarbij de sportiviteit onder de deelnemers getest wordt. De teams komen op alle onderdelen in actie, maar krijgen steeds met andere tegenstanders te maken. De perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje of teambuilding.