Tablet Teamgames | Digitale gps speurtochten door Groningen

Interactie en teambuilding staan centraal bij onze digitale Tablet Teamgames hartje Groningen. Directe actie en reactie via de tablet met een speciale Groningen City App. Speuren met je team door Groningen naar originele vragen en opdrachten en naar de overwinning! Deze digitale speurtocht in Groningen werkt via gps en de vragen en opdrachten worden zichtbaar in de tablet wanneer een team arriveert op de gewenste locatie.

Met vragen en opdrachten, aangevuld met video’s en foto’s, ontdekt u Groningen en haar bijzondere (geheime) plekjes en hotspots. De digitalisering maakt het mogelijk persoonlijke vragen en opdrachten, alsmede video’s en foto’s toe te voegen aan de teamgame. Uw eigen digitale gps speurtocht in Groningen met vragen over uw bedrijf, collega’s, relaties of ieder ander gewenst thema!

Bel: 050 – 307 00 13 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

Casa de papel - Groningen

La Casa de Papel – Dinero | VR Escape Dinerspel

O Bella Ciao! Bent u ook helemaal weg van de hitserie Casa de Papel!? Dan is ons VR escape dinerspel 'Casa de Papel | Dinero de ideale keuze voor uw komende bedrijfsuitje. Een dinerspel in Groningen waar teambuilding en samenwerken…

Virtual reality dinerspel – VR Dining – Game Edition

Het virtual reality dinerspel, onze unieke combinatie van futuristische teambuilding en ouderwets gezellig eten. Beleef fantastische virtual reality ervaringen als team. Dit spel is een perfecte teambuilding voor het werken in de 21e eeuw waar ook steeds vaker op verschillende…
TV Quiz Show

De Grote Online TV Quiz Show

Speel nu de aller-gezelligste online quiz van Nederland vol variatie en interactie! Een unieke Quiz Show waarbij bekende TV-quizformats in verschillende rondes de revue passeren. Alles onder leiding van een professionele (live!) host.