Organiseer uw groepsuitje in Groningen!

Bent u van plan om uw groepsuitje in Groningen te organiseren? Een groepsuitje die anders is dan voorgaande bedrijfsuitjes? Groningen is de metropool van het Noorden! De combinatie van een internationale stad met vele culturele activiteiten en de rust en ruimte in het omringende landelijk gebied wordt gezien als een grote kwaliteit van Groningen. Dit alles komt regelmatig terug in onze innovatieve en originele groepsuitjes.

Groningen leent zich bij uitstek voor vernieuwende, creatieve activiteiten. Teambuilding en de stad ontdekken vormt de basis voor onze groepsuitjes en afhankelijk van uw doelstellingen en wensen adviseren onze eventmanagers graag bij de ideale invulling. Laat ons uw uitje organiseren en geniet van een geslaagd teamuitje!

Bel: 050 – 307 00 13 of vraag informatie aan via ons contactformulier.

Rondvaart, lunch en Groningse Hofjes Hunt

Een prachtig en veelzijdig arrangement dat ontspanning combineert met originele teambuilding. Vaar door de stadsgrachten van Groningen, eet een lekkere lunch met uw collega's en sluit de dag af met de razend spannende hofjes hunt. Een speurtocht met smartphone en…