1,5 METER UITJES IN GRONINGEN | WE ZIJN KLAAR OM ELKAAR WEER FYSIEK ONTMOETEN.

1,5 meter uitjes in Groningen | Juist nu, in deze voor velen moeilijke tijd, is het belangrijk om leuke dingen te blijven doen met collega’s. Hoe bewaar je de onderlinge teamspirit in een tijd waarin velen onder ons noodgedwongen thuiswerken en anderen wel op kantoor samenwerken, op anderhalve meter afstand – coronaproof?

Wij hebben niet stilgezeten en diverse originele 1,5 meter bedrijfsuitjes in Rotterdam (op)nieuw ontwikkeld naar de geldende adviezen en richtlijnen die door het RIVM zijn vastgesteld. Bekijk ons 1,5 meter protocol | Groningen.

Uiteraard volgen ook wij de situatie omtrent het Coronavirus op de voet en doen wij er alles aan om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te informeren en adviseren. Mocht u een reservering hebben gemaakt of gaan maken en het RIVM spreekt deze datum tegen, kunt u kosteloos uw reeds geboekte datum verzetten.

Ontdek de mogelijkheden in Groningen en omgeving en dus ook de mogelijkheden op en vanuit uw kantoor. Neem vooral contact op om al uw wensen te bespreken. Tel: 050 – 307 00 13

TV Quiz Show

De Grote Online TV Quiz Show

Speel nu de aller-gezelligste online quiz van Nederland vol variatie en interactie! Een unieke Quiz Show waarbij bekende TV-quizformats in verschillende rondes de revue passeren. Alles onder leiding van een professionele (live!) host.

Naast fysieke bedrijfsuitjes op 1,5 meter afstand in Groningen, hebben we ook volledig ‘online uitjes’ die nu al geboekt en georganiseerd kunnen worden voor groepen tot wel 1500 personen. Ook de Groningse hybride uitjes zijn zeer populair, waar een deel van de collega’s thuis vanachter de laptop digitaal deelneemt en samenwerkt met de andere collega’s die samenwerken aan ludieke en uitdagende vragen en opdrachten in en rondom het kantoor of op een locatie naar keuze in Groningen. Alles ‘Coronaproof’ uiteraard!