Groningse Tuk Tuk Rally

Prijs vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW

Dwars door het prachtige landschap van Groningen met de TukTuk! Ongeveer 30 km onder stad Groningen ligt Hooghalen, waar de Tuk Tuks hun opwachting maken. Na een gezamenlijke speluitleg barst de strijd los. In deze unieke rally zet u de koers uit en niet de chauffeur! Uitgerust met een smartphone en plattegrond stapt u met uw team (max. 5 personen) in de TukTuk. Zoek de punten op de kaart en de smartphone leidt u de weg. Slimme navigatie is essentieel bij de TukTuk Rally door Groningen!

Tijdens de race door het landschap, wordt uw inzicht getest door middel van vragen en unieke opdrachten. Aan de navigators de taak om ervoor te zorgen dat u niet uit koers raakt. De chauffeur luistert namelijk precies naar wat u hem opdraagt. Ontdek geheime plekken, beantwoord vragen en volbreng de opdrachten als collectief. In de TukTuk en met elkaar.

Op maat vragen en opdrachten

Niet alleen vragen over Groningen en omgeving komen voorbij, maar ook vragen over uw team / afdeling of bedrijf zijn indien gewenst op maat verwerkt in deze hypermoderne App. Door zelf vragen aan te leveren, krijgt u de kans om een extra dimensie toe te voegen aan dit zinderende programma. Ontdek Groningen op een unieke manier, kom nauwer tot elkaar met uw collega’s en ga de strijd aan met de andere teams.

De Tuk Tuk Rally is inclusief:

  • TukTuks met chauffeur
  • Professionele spelleid(st)er
  • Smartphone & CityRace App
  • Drankje en snack tijdens spel
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende team
  • Mogelijkheid tot ‘op maat’ vragen en opdrachten
  • Teambuilding, strijd en hilariteit.

Uitbreiden met heerlijke barbecue

Wilt u deze heerlijke dag afsluiten met een barbecue met uw collega’s? Wij regelen het graag voor u. Geniet in het Groningse lekker na met elkaar terwijl wij de kooltjes lekker opstoken.
Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Pers.Prijs
> 50€ 49,50 p.p. excl. BTW
20 - 49€ 52,50 p.p. excl. BTW