Martinitoren beklimmen, lunch & graffitiworkshop

Prijs vanaf € 64,50 p.p. excl. BTW

De stadswandeling met beklimming van de Martinitoren, lunch en graffitiworkshop is een veelzijdig en creatief programma dat door GroningseUitjes.nl wordt aangeboden in Groningen. Lekker lunchen, creatief samenwerken, het bedenken van een thema en uitwerken op doek, de Martinitoren beklimmen en verhalen over de stad. Kortom: een divers en ontspannen arrangement voor uw bedrijf.

Stadsrondleiding “D’Olle Grieze”

U gaat op deze rondleiding op pad met onze gids die u Groningen laat zien zoals zelfs de geboren en getogen Groninger het niet kent.

Deze rondleiding laat u Groningen van vele kanten zien. Onze gids kent naast de bekende hotspots van Groningen, juist ook de verscholen hofjes, kleine pleintjes en verrassende pandjes. Maar ook over de bekende plekken in Groningen zijn nog vele verrassende dingen te vertellen. Ook de bijzondere winkeltjes, interessante galeries en gezellige terrasjes worden niet vergeten tijdens uw rondleiding door Groningen!

We durven u te zeggen dat u na deze rondleiding een echte Groningen-kenner bent. Bij een volgend bezoek aan deze mooiste stad van het land kunt u zelf uw gasten verrassen! U weet misschien toch nog niet helemaal precies hoe en waar alles ligt? Dan nemen wij u graag mee naar boven. Onder begeleiding beklimt u de schitterende en bekendste toren van het Noorden: de Martinitoren, oftewel D’Olle Grieze!

Eenmaal boven vertelt onze gids alle ins en outs over dit schitterende stukje historisch erfgoed. Toch zult u wel eerst de 370 treden moeten bestijgen, maar eenmaal boven is het geweldige uitzicht over Groningen een zeer verdiende beloning!

Lunch

Na die 370 treden, die u natuurlijk ook weer moet afdalen, staat er een welverdiende lunch voor u klaar in één van de leuke restaurantjes die Groningen rijk is. Neem plaats, kom bij van de prachtige stadswandeling en geniet van de heerlijke diverse broodjeslunch. Eventuele dieetwensen kunt u gewoon aan ons doorgeven. Wij zorgen dat het voor u is geregeld!

Graffiti workshop

Na een korte uitleg over wat graffiti nu eigenlijk is en de bijbehorende vaktermen is het tijd om te beginnen. Of jullie net zo goed zijn als de professionals moet nu blijken!

Mondkapje op en overall aan! Samen gaan jullie beginnen aan een kunstwerk. Dit kan een thema of bijvoorbeeld slogan zijn. En wat is er toepasselijker dan de liefde, vrijgezellenfeesten of de bruiloft! Tijdens de workshop leren jullie alles op het gebied van gebruik van de spuitbussen, inkleuren van de vlakken, spuittechnieken en bijbehorende effecten. Na 1,5 uur staat er een prachtig resultaat en is het direct klaar om aan de muur te hangen.

Martinitoren beklimmen, lunch & Graffiti workshop is inclusief:

  • Stadswandeling onder begeleiding van professionele gidsen
  • Beklimming Martinitoren
  • Heerlijke broodjes lunch
  • Bijhorende materialen, doeken, spuitflessen
  • Beschermende kledij
  • Kunstwerk om mee naar huis te nemen
Gemiddelde score

Pers.Prijs
> 40€ 64,50 p.p. excl. BTW
30 - 40€ 67,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.