Rondvaart, lunch en Groningse Hofjes Hunt

Prijs op aanvraag

Rondvaart (1uur)

Een gezellig ochtendje op het water met uw groep? Jazeker, Groningen heeft prachtige stadsgrachten en daar zijn we ongelofelijk trots op! We varen u in een sloep langs eeuwenoude pakhuizen en vele andere prachtige bezienswaardigheden. Onze gids vertelt u vol trots over zijn Groningen van toen maar zeker ook van nu.

Lunch

Na een prachtige vaart door de grachten gaan we weer aan wal. De gids neemt u mee naar een gezellig restaurant voor een uitgebreide lunch. Heeft u zin in een broodjeslunch, of misschien toch iets uitgebreider? Het kan allemaal! Vraag bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Groningse Hofjes Hunt

Na de lunch is het tijd voor echte teambuilding! U gaat Groningen en haar historie rijke hofjes op een bijzondere manier leren kennen. Namelijk met de Groningse Hofjes Hunt. De Groningse Hofjes Hunt is een cultureel maar ook razend spannend programma waarin u op een unieke en interactieve manier de beroemde hofjes van Groningen aandoet. Na een gezamenlijke uitleg door onze entertainers rest u nog één taak. Gewapend met smartphone met speciaal ontwikkelde app duikt u de stad in, op jacht naar de Groningse Hofjes. Via de telefoon worden instructies verstrekt, teambuilding opdrachten gegeven en op een unieke manier informatie overgebracht over de historie van de Groningse Hofjes. Geen afgezaagde rondleiding door een bejaarde gids vandaag. Nee, dit is een unieke interactieve tour waarbij u veel leert van de hofjes, maar waar u ook wordt uitgedaagd om het zelf te ontdekken.

Door punten te verzamelen bij het vinden van hofjes, het succesvol beantwoorden van vragen en het vervullen van opdrachten kunt u uw collega teams aftroeven. Vele middelen zijn geoorloofd! Foto opdrachten worden via de moderne app verzameld in een digitaal foto album. Zo heeft u direct een leuk aandenken aan uw onvergetelijke uitje in Groningen!

Ter afsluiting komen we samen in een leuk café in het centrum van de stad. Tijd voor de ontknoping! Welk team verdient de felbegeerde hofjes prijs? Onder het genot van een drankje sluiten we deze middag gezamenlijk af.

De Rondvaart, lunch en Groningse Hofjes Hunt is inclusief:

  • Professionele begeleiding gedurende het hele arrangement
  • Rondvaart met schipper
  • Lunch
  • Smartphone en Hofjes Hunt-App
  • Originele opdrachten, clues, enz.
  • Één consumptie per persoon
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende team.
  • Teambuilding en gezonde strijd.