Rondvaart, lunch & de Geheimen van Groningen

Prijs vanaf € 54,50 p.p. excl. BTW

Het arrangement trapt af op de wateren van Groningen. De rondvaart voert u naar het oude centrum van Groningen, waar als volgende stap in uw arrangement een heerlijke lunch wordt genuttigd in een sfeervol restaurant in het centrum van de stad. Aansluitend staat een even ludiek als fascinerend spel op het programma, dat ervoor zorgt dat u een het eind van dit uitgebreide arrangement Groningen in al haar facetten kent!

Rondvaart (1 uur)

U leert Groningen en haar omgeving  al aan het begin van dit arrangement op haar best kennen! Op het water geniet u van de prachtige uitzichten terwijl u gezellig bij kunt praten met collega’s.  Geniet van de prachtige oude grachtenpanden en alles wat Groningen vanaf het water te bieden heeft!

Lunch in de binnenstad (1 uur)

Na de rondvaart staat er in het oude centrum van Groningen een heerlijke lunch voor u klaar. Schuif aan tafel en geniet van een diverse lunch. Heeft u specifieke wensen over de invulling? Geen probleem! Bel met één van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.

Groningse Geheimen! (3 uur)

Kris Kras door Groningen liggen de antwoorden verscholen op de meest originele vragen die u ooit in een speurprogramma bent tegengekomen. Wist u dat Der A- Kerk oorspronkelijk Kerk van Onze Lieve Vrouwe ter Aa heet? En hoeveel treden telt de Martinitoren eigenlijk?

Aan u de taak om deze vragen en de diverse teamopdrachten uit te voeren, wat dacht u van … Jaja, Dat wilt u nu vast wel al weten… Wij verklappen niks! Met uw eigen team zult u Groningen moeten verkennen en de verborgen opdrachten moeten uitvoeren. Teamgeest, mentaliteit en een natuurlijke overwinningsdrang zijn hierbij zeker vereist.

Rondvaart, lunch & Geheimen van Groningen is inclusief:

  • Rondvaart
  • Uitgebreide Lunch
  • Spelbegeleiding
  • Spelmaterialen
  • Één consumptie per persoon
  • Prijs voor het winnende team

Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 54,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 57,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.