Ranking the Battle Dinerspel

Prijs vanaf € 49,50 p.p. excl. BTW

U kent vast wel het programma Ranking the stars waar BN’ers elkaar het hemd van het lijf vragen. Hun diepste geheimen en vreemdste gewoontes komen boven water. Dit spel kunt u nu spelen met mensen uit uw eigen (werk)omgeving!

Tijdens het driegangendiner in een leuk restaurant in Groningen, onder het genot van een wijntje en biertje, komt u van alles te weten over uw collega’s. Teambuilding wordt op deze manier naar een hoger plan getild.

Jij hebt zes jongere broers en jij speelt al jaren saxofoon? Niet te geloven! Dat jij een eigen webshop hebt…en jij vroeger een biseksuele periode hebt gehad..“ U zult verrast zijn welke bijzondere hobby’s en gewoontes uw collega’s er soms op nahouden.

Hoe rankt u bijvoorbeeld de directeur bij de vraag wie er vaak als laatste werd gekozen bij partijtjes voetbal en wie er vroeger vaak uit de klas werd gestuurd? Wie is vaak op vrijdagavond te vinden in de sauna en wie heeft er meer dan 10 liefdes versleten?

De teams krijgen bij iedere ronde van de spelleider een tussenstand. Hierdoor lopen de gemoederen nog hoger op en de strijd wordt per ronde valser, gemener en vooral hilarischer. De vragen zijn dan ook per ronde aangepast. Houd u daar maar alvast rekening mee! U verlaat het strijdtoneel uiteindelijk met een geheel andere kijk op uw collega’s. En de winnaars? Die gaan er met een vermogen aan omkoopmiddelen vandoor!

Tussen de verschillende rondes door verzorgen we een uitgebreid driegangendiner.

Ranking the Battle Dinerspel in Groningen is inclusief:

  • Professionele entertainer
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking met prijs voor winnende team
  • Teambuilding
  • Quizvragen op maat gemaakt
  • Driegangendiner
  • Locatie
  • Donatie aan een goed doel naar keuze

Pers.Prijs
> 50€ 49,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 53,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 57,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.