La Casa de Papel – Dinero | VR Escape Dinerspel (NIEUW)

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

O bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao!

Wie kent de hitserie La Casa de Papel nou niet?! Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl crimineel meesterbrein El Profesor de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren.

Word jij de nieuw Tokio tijdens dit spannende VR escape dinerspel in Groningen?

Beschikken jullie over de juiste kwaliteiten om de Groningse Rijksmunt met een geniaal plan te beroven van vele miljoenen euro’s? Wie kruipt in de huid van Denver, Rio, Nairobi, Helsinki of Tokio. Om daar achter te komen speelt u deze spannende en uitdagende VR Dinergame La Casa de Papel | Dinero!

Zijn jullie stressbestendig genoeg en beschikken jullie over voldoende teamspirit, creativiteit en snelheid? El Profesor daagt jullie uit vandaag in Groningen met opdrachten in virtual reality, zodat jullie samen het perfecte team vormen om de kluis te openen en het geld te stelen.

Hoe werkt het VR Escape Dinerspel?

Het nieuwste dinerspel in Groningen is geschikt voor 4 tot 6 personen per team. Elk team heeft een VR bril die rouleert en beschik je over verschillend spelmateriaal en attributen welke nodig zijn om alle uitdagingen, puzzels en mysteries op te lossen. In de virtuele wereld vindt en zie fundamenteel voor een top teamresultaat en misschien wel de wel-begeerde overwinning.

We adviseren het 90 minuten durende escape spel te spelen voorafgaand aan het diner. Genoeg tijd dus om na de strijdbare teamgame aan tafel onder het genot van een drankje en driegangendiner de gekozen tactiek te delen met uw collega’s.

La Casa de Papel Dinerspel in Groningen is inclusief:

– Professionele entertainer
– Spelmaterialen + VR bril per team
– Driegangendiner in horeca-locatie te Groningen
– Prijsuitreiking met prijs voor winnende team
– Teambuilding
– 90 minuten pure speeltijd

Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 54,50 p.p. excl. BTW
18 - 29€ 57,50 p.p. excl. BTW

VR escape game ook mogelijk zonder diner!

La Casa de Papel | Dinero is een teamspel dat ook ingezet kan worden zonder diner. Dus tijdens of voorafgaand aan een borrel of lunch, als social meeting breaker en op eigen locatie / kantoor! Zie hieronder de prijzen voor alleen de game, uiteraard met onze professionele begeleiding.


Pers.Prijs
> 30€ 24,50 p.p. excl. BTW
18 - 29€ 24,50 p.p. excl. BTW