Hofjeswandeling, lunch & ontdek de mol

Prijs vanaf € 52,50 p.p. excl. BTW

Uw dag start met een anderhalf uur durende wandeling langs en door de mooiste hofjes van de stad Groningen. Hoewel de hofjes in de Middeleeuwen zijn ontstaan als vorm van barmhartigheid, worden er nog steeds hofjes gebouwd! We vervolgen onze hofjeswandeling langs prachtige oude en nieuwe hofjes, of eigenlijk gasthuizen. Want zo wordt het ook wel aangeduid in Groningen!

Lunchen en meer na de hofjeswandeling

Uitgewandeld? Dan is het tijd voor een heerlijke uitgebreide lunch, waar u even bij kunt kletsen en tot rust kunt komen. Of… gaat u met het oog op de volgende activiteit al een verbond aan? Ontdek de Mol in uw bedrijf / groep? haalt al het goede maar zeker ook het slechte in uw groep naar boven! Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep?

Ontdek de Mol stadsspel

Opdrachten, uitdagingen, spellen, hersenkrakers …… Een strijd waarbij u als team, onder stress, leert samen te werken. Maar kan dit als er een valse Mol in uw team aanwezig is? De Mollen weten exact welke opdrachten u gaat uitvoeren en hoe ze deze kunnen saboteren. Stressbestendigheid, lef, gevoel voor humor, inzicht maar vooral mensenkennis is wat u nu nodig heeft in dit geweldige teamspel.  De Mol loert iedere minuut mee. Ontmaskert uw team de Mol? En hoe heerlijk en misschien niet helemaal eerlijk…de Mol weet al dagenlang dat hij/zij deze rol gaat vervullen. En heeft zich helemaal kunnen instellen op uw onzekerheid en argwaan.

U gaat een onzekere toekomst tegemoet met uw team. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren? Heel veel succes! Ook namens de Mol…..

Dit uitje is een ultieme uitdaging die uiteindelijk met een verrassende prijsuitreiking en mogelijk een gezellige borrel wordt afgesloten. Daar zullen de Mollen met liefde vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben geleid.

Hofjeswandeling, lunch & Ontdek de Mol is inclusief:

  • Professionele begeleiding gedurende de hele dag
  • Ervaren hofjesgids
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking met prijs voor beste Mol & het beste team
  • Versnapering voor onderweg
  • Uitgebreide lunch
  • Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht

Optioneel:
– Consumpties bij de borrel/prijsuitreiking


Pers.Prijs
> 50€ 52,50 p.p. excl. BTW
20 - 49€ 55,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit bedrijfsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.