Geheimen van Groningen – Gronings ontdekkingsspel! | Stadsspel

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Een bedrijfsuitje dat ervoor zorgt dat u Groningen nooit meer met dezelfde ogen bekijkt. De nuchtere Stadjers, zoals de inwoners van Groningen ook wel worden genoemd, zijn eg trots op hun stad. Na dit bedrijfsuitje weet u o.a. meer over d’ Olle Grieze, over Hofjes en Gasthuizen en over de Theeschenkerij Prinsentuin.
In teams ontdekt u zelfstandig alle geheimen van Groningen. Welk team heeft de meeste teamgeest-mentaliteit en overwinningsdrang om de meeste geheimen van Groningen te ontsluieren en daarmee dit doldwaze spel te winnen? Kom erachter en neem nu contact op voor meer informatie!

Wat houdt het bedrijfsuitje ‘Geheimen van Groningen’ in?

Onze spelleiding heet u van harte welkom op een karakteristieke Groningse locatie. Daar gaat uw bedrijfsuitje van start met een introductie en uitleg van dit letterlijk onthullende stadsspel. Daarna verdeelt de spelleiding u in teams. Elk team krijgt de juiste spelmaterialen om op zoek te gaan naar de geheimen van Groningen. Deze Martinistad is een dure dame en geeft haar geheimen dus alleen prijs in ruil voor een tegenprestatie. Die tegenprestatie vervullen de teams door bijzondere vragen te beantwoorden en originele opdrachten te vervullen. Zo vinden zij de weg van geheim naar geheim. Elk team maakt op deze manier kennis met de stad en haar geheimen, maar ook met elkaar. Na 3 uur speuren treffen we elkaar weer op de startlocatie. Terwijl u even bijkomt met een heerlijk drankje wijst de spelleiding het winnende team aan. Tijdens de afsluitende prijsuitreiking nemen zij hun prijs in ontvangst.

Heeft u ook zo’n zin in een onthullend bedrijfsuitje? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.

Wat is inbegrepen bij het bedrijfsuitje ‘Geheimen van Groningen’?

Naast een ontdekkingstocht door Groningen, spannend en gezellig spel, veel humor en teambuilding is dit bedrijfsuitje inclusief:

  • Gebruik van een typisch Groningse startlocatie
  • Professionele begeleiding
  • Spelmaterialen / tablet / Groningen app
  • Één consumptie per persoon
  • Versnapering voor onderweg
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team

Kunt u het bedrijfsuitje ‘Geheimen van Groningen’ combineren met andere activiteiten?

Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst wat voorbereidend onderzoek wilt doen, voordat u Groningen verleidt. Daarom kunt u dit bedrijfsuitje uitbreiden met een voorafgaande rondvaart en heerlijke lunch. Zo gaat u niet helemaal onvoorbereid en hongerig op pad. Wij nemen u alle organisatie uit handen en bereiden u voor op de onthulling van de Groningse geheimen met een rondvaart en heerlijke lunch. Hier vindt u alle informatie.

Aan de andere kant kunnen wij ons voorstellen dat u liever Groningen verkent met de geheime kennis op zak. Nadat u Groningen haar geheimen heeft ontfutseld, is het natuurlijk leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Groningen bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Graag maken we het bedrijfsuitje ‘Geheimen van Groningen’ af met een gezellige borrel en lekker diner.

Er zijn nog veel meer combinaties mogelijk, dus wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Naast Groningen zijn wij er ook in geslaagd om Zwolle, verrassend Utrecht en onontdekt Arnhem hun geheimen prijs te laten geven.


Pers.Prijs
> 50€ 24.50 p.p. excl BTW
20 - 49€ 27.50 p.p. excl BTW
Indien u met minder personen wenst deel te nemen, dient u rekening te houden met een basisbedrag van € 650,- excl. btw