Cycling Dinner in Groningen

Prijs vanaf € 72,50 p.p. excl. BTW

Wat is Hollandser dan op de fiets lekker door Groningen te rijden? En nog mooier: te rijden van het ene leuke restaurantje nabij de Korreweg, langs de Florabuurt, Kardinge of het Groninger Museum naar een bijzonder eettentje in het centrum te gaan? Dat kan dan niet per voet, ook niet per auto, maar wel heerlijk op de fiets! We verzamelen op een centraal punt en gaan dan met gids en het stalen ros op weg naar het voorgerecht.

Met de wind in de rug uitblazen van het voorgerecht en onderweg een groot verlangen naar het hoofdgerecht. En ondertussen alle tijd om gezellig weer even bij te praten met uw collega’s! Natuurlijk kiezen we de meest unieke en bijzondere route om te komen naar de drie verschillende restaurants. Maar wees gerust, we letten op de kilometers!

De gids vertelt u onderweg ook graag vele bijzondere weetjes over gebouwen of pleinen die u onderweg aandoet. Dat is dan toch maar weer mooi meegenomen!

Het Cycling Dinner in Groningen is inclusief:

  • Professionele begeleiding en gidsen
  • Fietshuur
  • Driegangendiner
  • Drie verschillende restaurants
  • Fietsroute (eventueel op maat) door Groningen

Let op:

Indien dit arrangement tot later dan 21:30 uur duurt, zal er een meerprijs van € 50,- per uur worden berekend voor het ophalen van de fietsen door het verhuurbedrijf.

Tip:

Het Cycling Dinner kan natuurlijk ook gedaan worden met andere vervoersmiddelen zoals de solex, segway, tuktuk of tandem.

Ook kunt u het gezelschap in teams verdelen, die al puzzelend het volgende restaurant moeten proberen te vinden. Te laat bij het restaurant? Het staat nog steeds warm op u te wachten hoor!

Optioneel Lunch Groningen:

Dit uitje kan ook georganiseerd worden met een uitgebreide lunch, voor:


Pers.Prijs
> 50€ 72,50 p.p. excl. BTW
20 - 49€ 75,50 p.p. excl. BTW