UitjesBureau.nl Vebon

Zakelijke events Groningen

Kennis en lokale bekendheid: ingrediënten die horen bij ons en waarvan u kunt profiteren: vergaderingen, locaties, congressen of personeelsfeesten op maat! Vraag het onze professionele medewerkers via 050 - 3070013 of vraag meer informatie via deze site.

Vergaderen in Groningen

GroningseUitjes.nl weet vanzelfsprekend alles over Groningen en de mogelijkheden voor vergaderarrangementen op maat! Dus op zoek naar een unieke vergaderlocatie in Groningen, een ontspannen activiteit voor of na uw vergadering of juist een hele bedrijfsdag op maat? We geven u graag de mooiste tips!

Informatie aanvragen

Uw congres in Groningen

Organiseer nu uw congres in Groningen op één van de unieke locaties die onze stad rijk is. Wij weten precies welke locaties voldoen aan uw wensen en budget! Van moderne locaties tot monumentale panden, alles staat in ons bestand! Wij helpen u graag met de organisatie van uw congres.

Informatie aanvragen

Netwerkborrel in Groningen

Hoe kunt u beter netwerken met collega's dan tijdens een gezellige borrel op een mooie locatie in Groningen!? Maak kennis met leveranciers en collega's en verbreed uw netwerk. Samen staan we sterk! Wij helpen u graag met het zoeken naar de beste locaties en leuke aansluitende workshops, lunches of (spel)diners.

Informatie aanvragen

Productpresentatie in Groningen

U weet zelf ook hoe belangrijk de eerste indruk is, deze moet perfect zijn! Bij GroningseUitjes.nl weten we hoe u een onvergetelijke indruk maakt en wij creëren een evenement waarin uw product centraal staat. Wat te denken van bijzondere locatie met bijvoorbeeld Kasper van Kooten als gastheer?!

Informatie aanvragen

Jaarvergadering in Groningen

Hoe is het afgelopen jaar voor uw organisatie geweest? Of het nu gunstig of iets tegenvallend is geweest, de neuzen moeten nog steeds dezelfde kant op. Een goede locatie en een goede organisatie daarbij zijn van groot belang. Met onze jarenlange ervaring helpen en adviseren wij u graag.

Informatie aanvragen

Personeelsfeest in Groningen

GroningseUitjes.nl is hét adres voor alle personeelsfeesten in Groningen. Geen standaards, maar alles op maat en met exclusieve aandacht voor uw bedrijf. We denken samen met u mee. Themafeesten op maat, openingsfeesten of een jubileum te vieren? Wij helpen u op weg naar een mooi en exclusief bedrijfsfeest!

Informatie aanvragen