UitjesBureau.nl Vebon

Workshop in Groningen

Een Workshop in Groningen wordt pas echt leuk met GroningseUitjes! Bekijk ons ruime aanbod van workshops en boek uw workshop in Groningen dat aansluit op uw gezelschap en budget. Van plat Grunnegs leren praten tot een Jeneverproeverij? GroningseUitjes regelt voor uw groep een onvergetelijke ervaring!

Uw eigen workshop in Groningen

Bij Groningseuitjes kunt u kiezen uit bestaande workshops maar Groningsuitjes biedt ook workshops op maat. Of u alleen een middag wilt, een hele dag of een combinatie van diverse workshops, Groningsuitjes regelt het voor u. Bekijk onze workshops, dagarrangementen, avondarrangementen, ,rondleidingen en, voor de mensen die Groningen nog verder willen ontdekken, hotelovernachtingen.

Meer weten over workshops in Groningen?

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op met GroningseUitjes.nl. Voor elk budget en elke wens stellen wij samen met u de perfecte workshop in Groningen samen.

Groningseuitjes.nl
Pottebakkersrijge 6
9718 AE Groningen
Telefoon: 050 - 30 700 13
Fax: 088 - 848 53 52

Workshop Kunstschaatsen

Workshop Kunstschaatsen

Een sportieve en gezellig middag met uw vrienden of collega's. Leer net zo schaatsen als de BN'ers bij Dancing on Ice. Tijdens deze workshop leert u alle ins en outs van de schaatssport...

Lees meer
Improvisatieconference op maat

Improvisatieconference op maat

U heeft een roerig jaar achter de rug? Uw project is afgelopen? U gaat verhuizen naar een nieuw pand? Allemaal redenen om terug én vooruit te kijken! Op hilarische wijze worden in de i...

Lees meer
Schrijf uw eigen bedrijfslied!

Schrijf uw eigen bedrijfslied!

Een eigen songtekst over collega’s en het bedrijf. Serieuze liedjes en grappige liedjes komen bij deze workshop allemaal samen. Even helemaal los gaan op uw eigen bedrijfslied.

Lees meer