Uitjes.nl Vebon

Workshop in Groningen

Een Workshop in Groningen wordt pas echt leuk met GroningseUitjes! Bekijk ons ruime aanbod van workshops en boek uw workshop in Groningen dat aansluit op uw gezelschap en budget. Van plat Grunnegs leren praten tot een Jeneverproeverij? GroningseUitjes regelt voor uw groep een onvergetelijke ervaring!

Uw eigen workshop in Groningen

Bij Groningseuitjes kunt u kiezen uit bestaande workshops maar Groningsuitjes biedt ook workshops op maat. Of u alleen een middag wilt, een hele dag of een combinatie van diverse workshops, Groningsuitjes regelt het voor u. Bekijk onze workshops, dagarrangementen, avondarrangementen, ,rondleidingen en, voor de mensen die Groningen nog verder willen ontdekken, hotelovernachtingen.

Meer weten over workshops in Groningen?

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op met GroningseUitjes.nl. Voor elk budget en elke wens stellen wij samen met u de perfecte workshop in Groningen samen.

Groningseuitjes.nl
Pottebakkersrijge 6
9718 AE Groningen
Telefoon: 050 - 30 700 13
Fax: 088 - 848 53 52

BonBon Workshop Groningen

BonBon Workshop Groningen

Doordringende van kleur, smeltend op uw tong, plakkering, sensueel, tegen het grote verdriet, dat moet chocolade zijn! Uw leert de kneepjes van het vak, voorzie uzelf voortaan van dit o...

Lees meer
Percussieworkshop Groningen

Percussieworkshop Groningen

Dus trommel uw collega’s maar op want vanmiddag gaat u helemaal los. Misschien de eerste minuten wat schuchter. Maar na een paar kleine aanwijzingen is uw kakefonie omgesmolten tot ee...

Lees meer
IJssculpturen maken

IJssculpturen maken

Een zeer creatief teamuitje! We verdelen jullie groep in tweetallen, waar u verder mee gaat ontwerpen. Samen kiest u een thema en ontwerpt u uitgangspunten voor uw ijssculptuur.

Lees meer