Uitjes.nl Vebon

Workshop in Groningen

Een Workshop in Groningen wordt pas echt leuk met GroningseUitjes! Bekijk ons ruime aanbod van workshops en boek uw workshop in Groningen dat aansluit op uw gezelschap en budget. Van plat Grunnegs leren praten tot een Jeneverproeverij? GroningseUitjes regelt voor uw groep een onvergetelijke ervaring!

Uw eigen workshop in Groningen

Bij Groningseuitjes kunt u kiezen uit bestaande workshops maar Groningsuitjes biedt ook workshops op maat. Of u alleen een middag wilt, een hele dag of een combinatie van diverse workshops, Groningsuitjes regelt het voor u. Bekijk onze workshops, dagarrangementen, avondarrangementen, ,rondleidingen en, voor de mensen die Groningen nog verder willen ontdekken, hotelovernachtingen.

Meer weten over workshops in Groningen?

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op met GroningseUitjes.nl. Voor elk budget en elke wens stellen wij samen met u de perfecte workshop in Groningen samen.

Groningseuitjes.nl
Pottebakkersrijge 6
9718 AE Groningen
Telefoon: 050 - 30 700 13
Fax: 088 - 848 53 52

Moeder & Zoon dag - Schilderworkshop

Moeder & Zoon dag - Schilderworkshop

Een echte moeder-zoon dag in Groningen! Ideaal voor studentenverenigingen waarvan de studenten een leuke uitje met hun moeder (of natuurlijk vader) willen organiseren! Creatief bezig zi...

Lees meer
Groningse bierproeverij

Groningse bierproeverij

Laat u eens verrassen met een unieke bierproeverij! 6 verschillende speciaalbieren, speciaal door ons geselecteerd, stellen wij aan u voor onder het genot van een borrelhapje.

Lees meer
Whiskey Proeverij met stamppot buffet

Whiskey Proeverij met stamppot buffet

Tijdens dit uitje gaat u verschillende soorten whiskey proeven. Van fruitige whiskey's tot whiskey's met een te hoge alcoholpercentage. Om ervoor te zorgen dat u niet drinkt op lege ...

Lees meer