Ontdek de Mol stadsspel

Prijs vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Kan uw team het Ontdek de Mol stadsspel wel aan?

Opdrachten, uitdagingen, spellen, hersenkrakers …… midden in Groningen. Een strijd waarbij u als team, onder stress, leert samen te werken. Maar kan dit als er een valse Mol in uw team aanwezig is? De Mollen weten tijdens dit stadsspel exact welke opdrachten u gaat uitvoeren en hoe ze deze kunnen saboteren. Stressbestendigheid, lef, gevoel voor humor, inzicht maar vooral mensenkennis is wat u nu nodig heeft in dit geweldige teamspel.  De Mol loert iedere minuut mee. Ontmaskert uw team de Mol? En hoe heerlijk en misschien niet helemaal eerlijk…de Mol weet al dagenlang dat hij/zij deze rol gaat vervullen. En heeft zich helemaal kunnen instellen op uw onzekerheid en argwaan.

U gaat een onzekere toekomst tegemoet met uw team. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren? Heel veel succes! Ook namens de Mol…..

‘Ontdek de Mol’ als stadsspel. Een spel  gebaseerd  op de ervaring van spelers die daadwerkelijk hebben meegedaan aan het originele televisieprogramma Wie is de Mol (zoals Geert Hoes).  U voelt de spanning van het originele spel. En daar zijn we vanzelfsprekend heel zuinig op. We hebben hiervoor een eigen unieke website gemaakt: www.ontdekdemol.nl.  Een bedrijfsuitje organiseert u meestal maar 1x per jaar! En dan moet het gewoon goed zijn!!

Onderstaand een filmimpressie van Ontdek de Mol. Ook dat kan met uw uitje:

Het Ontdek de Mol Stadsspel is inclusief:

 • Professionele begeleiding
 • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
 • Prijsuitreiking met oorkonde voor de beste Mol en het beste Team
 • Versnapering voor onderweg
 • Één consumptie per persoon
 • Teambuilding
 • Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht
 • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Extra’s:

 • Gratis persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen). Klik hier voor een voorbeeld.
 • Gratis exclusieve foto-site met foto’s van uw uitje (groepen > 50 personen).
Gemiddelde score

Pers.Prijs
> 40€ 22,50 p.p. excl. BTW
20 - 40€ 24,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Prijs vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

0 reacties op “Ontdek de Mol stadsspel

 • Door Van Stad tot Wad Dierenartsen - Reageer

  Van Stad tot Wad dierenartsen heeft onlangs “Wie Is De Mol” gedaan bij UITJES.NL in de stad Groningen. In het kader van een personeelsuitje zijn we in drie groepen op zoek gegaan naar onze Mol…. Bij aan komst in het leuke restaurant Hemmingway’s was de sfeer meteen gezet: serieus… Immers het ging om het voorbestaan van de stad! Het spel was goed voorbereid door UITJES.NL en hebben daarom veel plezier gehad en …uiteindelijk een paar mollen gevonden !! Na lekker te hebben gegeten was het al met al een zeer geslaagd uitje. Daarom: hartelijk dank UITJES.NL en wie weet tot volgend jaar.

 • Door Jaap - Reageer

  Met het bedrijf zijn wij gaan mollen door de stad Groningen. Goed geregeld en een hele leuke dag gehad. De ontknoping was zeer verrassend en er wordt nog steeds over nagepraat.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter

Je email wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *