Uitjes.nl Vebon

Rondvaarten in Groningen

Een rondvaart in Grongingen wordt pas echt onvergetelijk met GroningseUitjes! Bekijk ons ruime aanbod van prachtige rondvaarten door Groningen en boek de rondvaart in Groningen die aansluit op uw wensen en budget. Of het nu gaat om een rondvaart op een ecoboot, een rondvaart met lunch of dinner, Groningseuitjes.nl heeft altijd de passende rondvaart voor uw groep over de Groningse wateren!

Stel uw eigen Rondvaart door Groningen samen

Uiteraard kunt u diverse arrangementen combineren met een rondvaart door de wateren van Groningen, zodat u samen met ons het perfecte uitje samenstelt, dat geheel aan uw wensen voldoet. Bekijk onze dagarrangementen, avondarrangementen, workshops, rondleidingen en, voor de feestgangers die graag tot laat doorgaan, hotelovernachtingen. Kies, combineer en boek het perfecte uitje in Groningen!

Meer weten over rondvaarten in Groningen?

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op met GroningseUitjes.nl. Voor elk budget en elke wens stellen wij samen met u het perfecte rondvaart door Groningen samen.

Groningseuitjes.nl
Pottebakkersrijge 6
9718 AE Groningen
Telefoon: 050 - 30 700 13
Fax: 088 - 848 53 52

Ontdek de Mol in uw bedrijf / groep? & BBQ-Donut

Ontdek de Mol in uw bedrijf / groep? & BBQ-Donut

Groningen wordt bedreigd. Bent u in staat Groningen te redden? Een hevige strijd tegen het kwade barst los, maar hoe kunt u deze strijd winnen als er een mol in uw team zit? Na afloop k...

Lees meer
Rondvaart & heerlijke wijnproeverij

Rondvaart & heerlijke wijnproeverij

Een prachtige rondvaart door Appingedam gevolgd door een rondleiding en proeverij bij de ambachtelijke Landwijn boerderij. Kortom, een prachtige dag om niet snel te vergeten!

Lees meer
Borrelboot & MoordDiner

Borrelboot & MoordDiner

U stapt rond borreltijd op onze gezellige borrelboot waar u heerlijk kunt genieten van de Groningse grachten. Daarna probeert u tijdens het spannende MoordDiner spel de dader te ontmask...

Lees meer