Uitjes.nl Vebon

Rondvaarten in Groningen

Een rondvaart in Grongingen wordt pas echt onvergetelijk met GroningseUitjes! Bekijk ons ruime aanbod van prachtige rondvaarten door Groningen en boek de rondvaart in Groningen die aansluit op uw wensen en budget. Of het nu gaat om een rondvaart op een ecoboot, een rondvaart met lunch of dinner, Groningseuitjes.nl heeft altijd de passende rondvaart voor uw groep over de Groningse wateren!

Stel uw eigen Rondvaart door Groningen samen

Uiteraard kunt u diverse arrangementen combineren met een rondvaart door de wateren van Groningen, zodat u samen met ons het perfecte uitje samenstelt, dat geheel aan uw wensen voldoet. Bekijk onze dagarrangementen, avondarrangementen, workshops, rondleidingen en, voor de feestgangers die graag tot laat doorgaan, hotelovernachtingen. Kies, combineer en boek het perfecte uitje in Groningen!

Meer weten over rondvaarten in Groningen?

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op met GroningseUitjes.nl. Voor elk budget en elke wens stellen wij samen met u het perfecte rondvaart door Groningen samen.

Groningseuitjes.nl
Pottebakkersrijge 6
9718 AE Groningen
Telefoon: 050 - 30 700 13
Fax: 088 - 848 53 52

Hap en Tap op de Sloep

Hap en Tap op de Sloep

Je ziet ze iedere zomer varen en iedere keer zeg je weer dat je dat ook wel wilt; sloepvaren op de Groningse grachten. Maar deze zomer is het zo ver! Ga met uw collega's aan boord ...

Lees meer
Rondvaart met puzzeltocht, Lunch & Kaarsenmakerij

Rondvaart met puzzeltocht, Lunch & Kaarsenmakerij

Hoe leert u Giethoorn beter kennen dan tijdens een ontspannen rondvaart met puzzeltocht. Tijdens de puzzeltocht gaat u zelf varen in een elektrisch aangedreven boot door de prachtige wa...

Lees meer
Rondvaart & Deal or No Deal

Rondvaart & Deal or No Deal

U kunt genieten van de prachtige Groningse grachten vanaf het water. Nadat u heerlijk bent ontspannen barst de strijd los tijdens Deal or No Deal!

Lees meer