Uitjes.nl Vebon

Rondvaarten in Groningen

Een rondvaart in Grongingen wordt pas echt onvergetelijk met GroningseUitjes! Bekijk ons ruime aanbod van prachtige rondvaarten door Groningen en boek de rondvaart in Groningen die aansluit op uw wensen en budget. Of het nu gaat om een rondvaart op een ecoboot, een rondvaart met lunch of dinner, Groningseuitjes.nl heeft altijd de passende rondvaart voor uw groep over de Groningse wateren!

Stel uw eigen Rondvaart door Groningen samen

Uiteraard kunt u diverse arrangementen combineren met een rondvaart door de wateren van Groningen, zodat u samen met ons het perfecte uitje samenstelt, dat geheel aan uw wensen voldoet. Bekijk onze dagarrangementen, avondarrangementen, workshops, rondleidingen en, voor de feestgangers die graag tot laat doorgaan, hotelovernachtingen. Kies, combineer en boek het perfecte uitje in Groningen!

Meer weten over rondvaarten in Groningen?

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op met GroningseUitjes.nl. Voor elk budget en elke wens stellen wij samen met u het perfecte rondvaart door Groningen samen.

Groningseuitjes.nl
Pottebakkersrijge 6
9718 AE Groningen
Telefoon: 050 - 30 700 13
Fax: 088 - 848 53 52

Borrelboot & Hapje in Groningen

Borrelboot & Hapje in Groningen

Een ideale rondvaart in Groningen maakt u met de borrelboot! Gezellig borrelen en genieten van al het moois in en rondom de stad! Voor hapjes wordt gezorgd en uiteraard vertelt de gids ...

Lees meer
Rondvaart & Magical Dinner Show

Rondvaart & Magical Dinner Show

Eerst stapt u aan boord van uw eigen boot. Vervolgens zullen de verbaasde gezichten van uw gasten overheersen… hoe doen ze dat?!? Flessen wijn die uit het niets verschijnen, rode wijn...

Lees meer
Rondvaart & heerlijke wijnproeverij

Rondvaart & heerlijke wijnproeverij

Een prachtige rondvaart door Appingedam gevolgd door een rondleiding en proeverij bij de ambachtelijke Landwijn boerderij. Kortom, een prachtige dag om niet snel te vergeten!

Lees meer