UitjesBureau.nl Vebon

Sushi Workshop in Groningen

Sushi Workshop in Groningen

Sushi Workshop in Groningen

Sugooooi (すご~い)!! is de Japanse kreet voor te gek, fantastisch, geweldig en andere superlatieven. En het is niet voor niets dat we de Sushi workshop die wij aanbieden deze term hebben meegegeven. Er zijn veel Sushiworkshops op dit moment maar de liefde en het vakmanschap van Sugooooi is het speldje in de Nederlandse Sushiberg. U krijgt bij binnenkomst eerst even een drankje om in de sfeer van de rijzende zon te komen.

Maar dan is het toch echt tijd om de handen uit de kimono’s te gaan steken en ons de kunst van keuken van Japan eigen te gaan maken. In dit vis- en schelpdierengekke land is de tonijn koning. Van maguro tot otoro, de Japanners lijken bijna net zoveel woorden te hebben voor tonijn en zijn eetbare delen als de Fransen voor verschillende soorten kaas. Onze chef koks leren u graag de kunst van het Sushi bereiden. Voortaan maakt u sushi in een handomdraai, of het nu Nigiri-sushi, Hosomaki-sushi, Specialmaki-sushi of een handroll is.

Uw gasten zullen een onverstaanbare kreet slaken… Sugooooi! Aan het einde is er nog tijd om tijdens de zo gehete vrije ronden diverse sushi te maken om mee te nemen. Geniet van uw Sushi Workshop in Groningen!

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige middag in Groningen te combineren met een heerlijke lunch of diner in één van de restaurantjes waarmee GroningseUitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de vrijblijvende mogelijkheden!

Inclusief:
- Workshopbegeleiding
- Benodigde materialen
- Heerlijke zelfgemaakte sushi!
- Consumpties van de Hollandse Bar

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  € 59,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
16+15= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Sushi Workshop in Groningen 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.