UitjesBureau.nl Vebon

Crazy 88 Bride Edition

Crazy 88 Bride Edition

Crazy 88 Bride Edition

Daar komt de bruid… ze kleed zich HUH!!!! Crazy 88 Bride edition is een krankzinnig, komisch, doorgedraaid stadsspel speciaal voor de vrijgezellendag van de bruid. De bruid gaat tijdens dit spel haar hele bruiloft oefenen zodat er tijdens de bruiloft zelf niks meer verkeerd kan gaan. 

Enkele opdrachten voor uw team zijn:
1. Something old, something new, something borrowed, something blue
2. Blazen tot ie knapt!
3. Het gooien van het bruidsboeket
4. Walking down the aisle

De ene opdracht is nog gekker dan de andere! Geen vunzige grappen maar reken wel op aparte opdrachten! En dat alles leg je vast op video, dus er is bewijsmateriaal! Met hilarische opdrachten worden jullie de stad in gestuurd. De uitvoering van de opdrachten moet worden vastgelegd op de filmcamera en dient uiteraard als duurzaam bewijsmateriaal. Natuurlijk dient ook alles binnen de vooraf aangegeven tijd uitgevoerd te worden. Zijn jullie er klaar voor? Wat is hier op je antwoord..
 
Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Versnapering voor onderweg
- Consumptie p.p.
- DVD met zelfgemaakte opnames
- Filmcamera tijdens het spel 
- Prijsuitreiking 
- Prijs voor winnende team
- Teambuilding

Dit spel wordt als één groep gespeeld. Eventueel kan de groep gesplitst worden in teams of kunnen de mannen tegen de vrouwen strijden. Ook de opdrachten in het spel zijn bespreekbaar en eventueel aan te passen naar wens. Bel ons voor alle mogelijkheden: 050 - 30 700 13.

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3 uur
Gemiddelde score
9.50

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
19+7= 

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:9
2014-04-10: Elke vrijgezellenfeest schreef over `Crazy 88 Bride Edition` 
Crazy 88 Bride Edition is echt een aanrader! Vindt je het leuk om een beetje "Crazy" te doen tijdens je vrijgezellenfeest, boek dan de Crazy88 Bride Edition! Wat zo leuk is aan dit spel, is dat je met z'n allen bij elkaar kunt blijven. De meeste spellen worden in teamverband gespeeld, maar bij Crazy88 Bride staat de bruid centraal en voer je met z'n allen de gekke opdrachten uit! En met een leuke attentie voor de vrijgezel en een glaasje bubbels en bitterballen, hebben wij de dag feestelijk afgesloten!

Lees meer...
Crazy 88 Bride Edition 9.50 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.