UitjesBureau.nl Vebon

Machtig Marrakech

Machtig Marrakech

Machtig Marrakech

Ervaar een themafeest in Groningen als een waar sprookje en treedt binnen in de wondere wereld van het sprookje uit 1001 nacht. Al het mooie van de Oriënt komt samen in de prachtige aangeklede ruimte van uw themafeest. Vanuit Groningen maakt u samen met Sultan Abd-el-Moumen een reis door de kleurrijke steegjes van Marrakech en belandt u op het wereldberoemde Djemaa el Fna plein.

Uw themafeest in Groningen heeft alles van het mystieke Marokko. Achter doorzichtige voile gordijntjes manoeuvreren mysterieuze waarzegsters tussen de Marokkaanse tafeltjes. Met intieme shows geven zij hun en ook uw verborgen geheimen prijs tijdens uw themafeest in Groningen. Buikdanseres Yoliyna met haar reuzenpythons bezorgt u angstige momenten, vooral als uw collega’s worden uitgenodigd om deze reusachtige dieren vast te houden.

Dit themafeest in Groningen kent gelukkig ook een relaxte kant. U komt volledig tot rust in het imposante oosterse hemelbed met de vele kleurrijke doeken, indrukwekkende zilveren kandelaars en grote kleurige zitkussens. Het is maar een van de vele eyecatchers van dit prachtige themafeest in Groningen. De droomsfeer wordt tot in de puntjes bereikt met o.a. ook een spectaculaire fakirshow, een buikdansles voor de mannen en een kleurrijk waterpijpenplein met vele smaken en verrassende ervaringen.

Uw themafeest in Groningenis een nacht met vele mogelijkheden van mobiel entertainment en oosterse geuren en smaken tot erg lekkere dansmuziek.

Dit themafeest is inclusief:

- Spetterende uitnodiging in stijl van uw feest
- Gratis downloaden van genomen foto’s op Fotosite op Maat 
- Aankleding door Styling.nl
- Het entertainmentpakket 
- Zaalhuur
- Licht en Geluid
- Organisatiekosten
- Eventmanager

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 80 personen
Tijdsduur   4 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
3+5= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Machtig Marrakech 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.