Uitjes.nl Vebon

Ontdek de Mol - Stadsspel

Ontdek de Mol - Stadsspel

Ontdek de Mol - Stadsspel

Het leukste bedrijfsuitje van Groningen!

Een spannend en actief stadsspel en nu te boeken in Groningen! Een spelprogramma, dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Het bedrijfsuitje in Groningen om uw collega's echt te leren kennen. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Bent u in staat om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren?

Red Groningen!
Groningen wordt bedreigd. Bent u in staat Groningen te redden? Een hevige strijd tegen het kwade barst los, maar hoe kunt u deze strijd winnen als er een mol in uw team zit. De vooraf geselecteerde saboteurs zijn ingelicht per brief, e-mail en sms. Ze weten exact hoe ze u moeten saboteren. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep?

De opdrachten
Kraakt u de code van de koffer, dan barst de strijd los. Een geheugentest wordt afgelegd, valt de mol hier door de mand? Drie maal krijgt u de kans om de mol binnen uw groep te ontmaskeren.

Het is de ultieme uitdaging die uiteindelijk met een verrassende prijsuitreiking en een gezellige borrel wordt afgesloten. Daar zullen de Mollen met liefde vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben geleid.

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige middag in Groningen te combineren met een heerlijke lunch of diner in één van de restaurantjes waarmee GroningseUitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de vrijblijvende mogelijkheden! Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen van hoge kwaliteit
- Prijsuitreiking
- Prijs voor de beste Mol en het beste team
- Teambuilding
- Versnapering voor onderweg
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
- 2 consumpties p.p.
- Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht

Extra's:
- Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen) Klik hier voor een voorbeeld.
- Exclusieve foto-site met foto's van uw uitje (groepen > 50 personen) Klik hier voor een voorbeeld.

Indien uw groep kleiner is dan 50 personen kunnen wij dit tegen een zeer geringe meerprijs ook organiseren.

Kijk voor onze Ontdek de Mol in uw bedrijf / groep? ZomerSpecial aanbieding zonder begeleiding hier!

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Op ons 'Ontdek de Mol' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! ontdekdemol.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3,5 uur
Gemiddelde score
8.75
Uit te breiden met  Details

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
18+6= 

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:8
2015-06-04: Alette de Vries schreef over `Ontdek de Mol - Stadsspel` 
Vrijdag 29 mei jl. met ons kantoor (16 personen) 'gemold' in Groningen. In een tijdsduur van 2,5 uur werd je door de binnenstad gestuurd voor diverse opdrachten, maar dat had je tijdens het spel niet door als je actief meespeelde.Voor sommigen van ons was het looptempo te hoog en de afstanden te ver. Het hele idee van het spel is erg leuk; je bent op elkaar aangewezen, maar toch is niemand te vertrouwen. Samen probeer je de 'mollenklemmen' te sparen, maar dat is soms erg lastig (ook zonder ingrijpen van de mol). Als niet professionele 'mol' vond ik het best moeilijk te mollen, dat is me uiteindelijk 3 keer gelukt. Ik ben gelukkig niet ontmaskerd. Liever was ik toch geen mol geweest; dan had ik enthousiaster en fanatieker kunnen meedoen. De locatie, Time Out, was sfeervol en gezellig, maar helemaal achterin was het te koud en erg gehorig. Kortom: een geslaagde middag! Weer eens iets anders! Kort om: een aanrader voor kleinere gezelschappen, zoals vrienden- en familieuitjes of bedrijfsfeest.

Lees meer...


Ontdek de Mol - Stadsspel 8.75 out of 10 based on 4 ratings. 4 user reviews.