Uitjes.nl Vebon

Social Media Spel

Social Media Spel

Social Media Spel

Social Media, internet en app’s. Het is de hype van de afgelopen jaren. En het begint nog maar net!

U gaat in teams de binnenstad van Groningen in gewapend met een plattegrond en vragenboek. Houd uw smartphone bij de hand. Het is uw redder en vriend in dit moderne stadsspel. Veel gehoord over twitteren en app’s maar eigenlijk ook niet exact weten hoe het werkt en wat u ermee kan doen? Dan is dit teamspel voor u op maat gemaakt. Spelenderwijs de stad verkennen, opdrachten uitvoeren en de werking en vooral mogelijkheden van Social Media ontdekken. U heeft maar 1 smartphone per team nodig.  

De opdrachten die u in teamverband gaat doen, worden allen gespeeld met behulp van de moderne technieken. Het wordt vandaag dus geen ganzenborden en zaklopen. Alhoewel…je weet maar nooit!

De opzet van het spel is om zoveel mogelijk punten te halen met verschillende social media spellen. En gaat u daarvoor twitteren of wordfeuten? Laat Angry Birds u wel los en bevat de app van Uitjes.nl een geheime code?  U heeft de app nog niet…en er staat wel een QR code (ja, u ziet ze overal maar hoe het werkt….) op uw vragenformulier die u de weg wijst naar de volgende spot in de stad? Gelukkig zit er altijd wel een wizkid in uw team die het wel weet. Die kennis pikt u dan gelijk op. Doe uw voordeel er mee. 

Duik in de wereld van social en online media. Breng de games en apps tot leven en ontdek alles wat het World Wide Web te bieden heeft op het gebied van nieuwe media. Welk team heeft de virtuele “eindbaas” kunnen verslaan en is daarmee de winnaar van dit moderne stadsspel waar de nieuwste media centraal staan? U kende de term eindbaas niet…? Na dit spel zeker!

Misschien is het wel leuk om na het spel een deskundige op het gebied van Social Media uit te nodigen en te horen wat u met uw bedrijf nog meer zou  kunnen halen uit deze nieuwe communicatiemogelijkheden.

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen
- 1 consumptie p.p.
- Versnapering voor onderweg
- Prijsuitreiking
- Prijs voor het winnende team
- Teambuilding

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
17+15= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Social Media Spel 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.