UitjesBureau.nl Vebon

Rondleiding Groninger Museum & Ontdek de Mol?

Rondleiding Groninger Museum & Ontdek de Mol?

Rondleiding Groninger Museum & Ontdek de Mol?

Het Groninger Museum, een waar begrip in Groningen en het pronkstuk tegenover het station! Het museum is al een kunstwerk op zich en verdient zeker een bezoek tijdens uw uitje in Groningen. Onze ervaren gidsen nemen u graag mee door dit prachtige gebouw en leiden u rond bij de diverse exposities die dit prachtige museum in Groningen rijk is!

Bijgekomen van deze fantastische rondleiding? Dan is het nu tijd om te vertrekken naar de binnenstad van Groningen! Vanaf nu is niemand van uw collega’s of vrienden meer te vertrouwen! Ontdek de Mol haalt al het goede, maar ook zeker het slechte, in uw groep naar boven! Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee. Bent u in staat om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren? Is uw tactiek juist geweest en heeft uw alle opdrachten goed uitgevoerd? En lukt het u uiteindelijk om zoveel mogelijk punten te verzamelen zodat uw groep als winnaar wordt uitgeroepen? Misschien, maar onthoudt! Niets is zeker zolang de Mol actief is…. Het is een ultieme uitdaging die uiteindelijk met een verrassende prijsuitreiking en een gezellige borrel wordt afgesloten. Daar zullen de Mollen met liefde vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben geleid.

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige middag in Groningen te combineren met een heerlijke lunch of diner in één van de restaurantjes waarmee GroningseUitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de vrijblijvende mogelijkheden!

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen van hoge kwaliteit
- Prijsuitreiking
- Prijs voor de beste Mol en het beste team
- Teambuilding
- Versnapering voor onderweg
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
- Eventuele consumptie (optioneel)
- Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht

Extra's:
- Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen) Klik hier voor een voorbeeld.
- Exclusieve foto-site met foto's van uw uitje (groepen > 50 personen) 

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Op ons 'Ontdek de Mol' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! ontdekdemol.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Uit te breiden met  Details

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
13+9= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Rondleiding Groninger Museum & Ontdek de Mol? 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.