UitjesBureau.nl Vebon

Solextour, lunch & Rondvaart Groningen

Solextour, lunch & Rondvaart Groningen

Solextour, lunch & Rondvaart Groningen

Wilt u met uw groep of bedrijf een nostalgische tocht maken door het mooie Groningse landschap? Dat kan nu met de Solex tocht. U gaat compleet in 60- jaren stijl met lange leren jas en hoofddeksel op pad op de ‘fiets met hulpmotor’. U wordt ontvangen met een warme kop koffie of thee en een heerlijk stuk Groninger koek (een soort ontbijtkoek gemaakt van roggedeeg en stroop)

Tijd om te gaan! Er wordt het een en ander uitgelegd over de Solex en dan kunt u samen met uw groep door het Groninger landschap ‘tuffen’. U zult zien dat de mensen het Solex- rijden snel onder de knie hebben en dat iedereen zichtbaar geniet. Natuurlijk is er bij uw tocht een ervaren begeleider aanwezig!

Uitgebanjerd? De buikjes kunnen worden gevuld met een heerlijk lunchbuffet dat voor uw groep klaarstaat!

Na de lunch is het tijd om de binnenstad van Groningen eens op een andere manier te leren kennen. Vanaf het water! Hier vandaan krijgt u een unieke kijk op de middeleeuwse patriciërshuizen, de prachtige bruggen en de vele torens met hun eeuwenoude historie. Deze rondvaart duurt ongeveer een uur.

Natuurlijk kunt u uw bedrijfsuitje in Groningen op een heerlijke manier afsluiten met een buffet of diner bij één van de restaurantjes die Groningen rijk is! We overleggen graag met u over de diverse mogelijkheden!

Inclusief:
- Solexhuur en benodigdheden
- Solextour begeleider
- Lunchbuffet
- Rondvaart door de stad Groningen

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  € 85,00 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 20 personen

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
6+6= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Solextour, lunch & Rondvaart Groningen 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.