UitjesBureau.nl Vebon

Salsaworkshop en Cocktailworkshop in Groningen

Salsaworkshop en Cocktailworkshop in Groningen

Salsaworkshop en Cocktailworkshop in Groningen

Dit uitje begint in één van onze exotische locaties midden in het centrum van Groningen, waar het tijd is om de heupen eens lekker los te gooien met een salsaworkshop. Een ervaren en gepassioneerde salsa instructeur leert u de basis van deze sensuele en vrolijke dans. Daarna worden de zonet geleerde pasjes in praktijk gebracht en wordt er lekker gedanst op de klanken van het ritmische Cuba.

Nadat de heupjes lekker los zijn geschud is het tijd voor de volgende ronde in de leukste en lekkerste cocktailbar in Groningen. Het maken van zulke overheerlijke cocktails leren wij u graag! Onze professionele shakers laten u eerst de fijne kneepjes van  het vak zien. Daarna komen de verschillende ingrediënten, de geschiedenis van cocktails en de shaketechnieken aan bod. Hierna is het tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken en achter de bar te komen staan. Heeft u het in huis om een perfecte cocktail te shaken en hierbij ook nog eens een spetterende show weg te geven? Onze pro's leren u alles van shaken met show tot de details van de ingrediënten.

Al met al een gezellig en vrolijk uitje waarbij u lekker soepel en vrolijk naar huis kunt gaan. De volgorde van de beide workshops kan naar eigen keuze in worden ingedeeld.

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige middag/avond in Groningen te combineren met een heerlijke lunch of diner in één van de restaurantjes waarmee GroningseUitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de vrijblijvende mogelijkheden!

Dit arrangement is inclusief:
- Salsaworkshop
- Professionele salsadocent
- Benodigdheden Cocktailworkshop
- Professionele begeleiding door cocktailshaker

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  € 49,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3,5 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
18+6= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Salsaworkshop en Cocktailworkshop in Groningen 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.