Uitjes.nl Vebon

Ontdek de Mol in uw bedrijf / groep?: BBQ Spel

Ontdek de Mol in uw bedrijf / groep?: BBQ Spel

Ontdek de Mol in uw bedrijf / groep?: BBQ Spel

Vanavond gaat u het spannende spel Ontdek de Mol in uw bedrijf / groep? met een BBQ spiesje in de hand. Dat klinkt natuurlijk heel gezellig en het lijkt allemaal heel vertrouwd. Maar vergist u zich niet! Want deze avond is helemaal niemand te vertrouwen! Ook niet de barman? Nee, en ook niet de kok en de bediening en helemaal niet uw collega’s. Wat is wel zeker deze avond vraagt u zich misschien nu af? Dat is de geweldige BBQ die samen met een koel biertje en een fris wijntje verleidelijk staan te lonken. Het is allemaal verleidelijk maar daar zit de valkuil. Blijf scherp opletten want: The game is on!

Uw groep wordt verdeeld in twee teams en houdt uw collega’s dus scherp in de gaten, want in ieder team bevindt zich een gemene Mol. Deze undercover speler (uw collega) is vooraf ingelicht en heeft dus alle tijd gehad om plannen te bedenken om de spellen te saboteren en naar zijn of haar hand te zetten! Niet alleen tijdens het spel maar ook tijdens de BBQ en het biertje drinken is scherpte vereist. Nooit bent u veilig voor de Mol! Hij slaat toe als de kooltjes worden verwisseld, als de visjes worden omgedraaid of als de ijsklontjes in de koeling worden geschept. Het zijn gewoon valse minkukels….met maar één opdracht: en dat is uw team te benadelen!

Er zijn teamopdrachten en individuele opdrachten, maar steeds is daar toch de Mol onbekend aanwezig die uw team probeert tegen te werken! Tijdens het spel zijn er drie momenten dat u individueel mag raden wie de Mol is uw team is. Hierbij zijn uiteraard persoonlijke punten te verdienen!

Het team dat aan het einde van deze spannende en zomerse avond de meeste punten bij de opdrachten heeft behaald wint het geld uit de pot. Degene die de Mol heeft weten te ontmaskeren ontvangt uiteraard een speciale Molprijs! Het is een spel dat op het scherpst van de snede wordt gespeeld. Wie is de beste Mollenvanger?

Inclusief:
- Professionele entertainer
- Spelmaterialen van hoge kwaliteit
- Teambuilding
- Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht
- Uitgebreide Barbecue

Extra's:
- Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen) Klik hier voor een voorbeeld.
- Exclusieve foto-site met foto's van uw uitje (groepen > 50 personen) Klik hier voor een voorbeeld.

Indien uw groep kleiner is dan 50 personen kunnen wij dit tegen een zeer geringe meerprijs ook organiseren.

Buiten Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Maastricht en Groningen rekenen wij extra reiskosten voor onze acteur(s).

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal personen te betalen, dan kunt u ook met minder personen boeken.

Op ons 'Ontdek de Mol' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! ontdekdemol.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 10 personen
Tijdsduur   3,5 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
18+6= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Ontdek de Mol in uw bedrijf / groep?: BBQ Spel 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.