Uitjes.nl Vebon

BedrijfsUitje Groningen

Groningen is naast een bruisende studentenstad een stad met lef, vernieuwende architectuur en een geweldig mooie binnenstad. Ideaal voor een bedrijfsuitje of uitje met vrienden. Onze Groningen experts geven u alle tips en info. Denk ook aan heerlijke dinerspellen, stadspellen, boottochtjes of picknicken in het Noorderplantsoen, wij weten waar u moet zijn!

Uw bedrijfsuitje in Groningen is bij ons in goede handen

Wij wonen en werken al jaren in Grunn en weten dus wat populair, nieuw of origineel is. Uw wensen en budget zijn voor ons het uitgangspunt voor de organisatie van uw jaarlijkse bedrijfsuitje in Groningen. Bel onze eventmanagers: 050 - 30 700 13 of mail naar info@GroningseUitjes.nl.

GroningseUitjes.nl is al meer dan 10 jaar dé specialist in Groningen. Uw wensen en natuurlijk ook het budget zijn de uitgangspunten voor uw onvergetelijke dagje uit. Om de keuze gemakkelijker te maken, raden wij u aan om contact op te nemen met een van onze medewerkers op 050 - 30 700 13 om het perfecte bedrijfsuitje voor u samen te stellen.

Voor alle mogelijke vragen over uw uitje in Groningen neemt u direct contact op met GroningseUitjes.nl. Wij helpen u graag met het vinden of samenstellen van het leukste personeelsfeestje!

Groningen: de bruisende hoofdstad met tal van historische bezienswaardigheden en ontelbaar veel mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje.

GroningseUitjes kan voor u allerlei soorten uitjes organiseren, voor gezelschappen van 10 tot wel 1500 personen! Zelfs voor een klein budget is er een bedrijfsuitje Groningen beschikbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het stadsspel “Wie is de Mol?!”. De meeste uitjes zijn 24/7 mogelijk en u kunt uw eigen aanvangstijd bepalen. U kunt meerdere uitjes combineren tot een volledig dag- of avond arrangement. Het is zeker aan te raden even contact op te nemen met GroningseUitjes.nl via 050 - 30 700 13 om op al uw vragen over onze bedrijfsuitjes een antwoord te krijgen.

Voorbeelden van bedrijfsuitjes Groningen:

1 Minute... To Win It! Lunchspel!
Het zal toch niet gebeuren dat u voor de ogen van uw teamleden faalt? En dan hebben we het nog niet eens over uw tegenstanders…..Kunt u toch beter alvast uw heerlijke lunch gaan bestellen! Dat wordt gieren en smullen in Groningen! 

Stadswandeling "Onderste Boven van de Oale Grieze"
U gaat op deze rondleiding op pad met onze gids die u Groningen laat zien zoals zelfs de geboren en getogen Groninger het niet kent. Deze rondleiding laat u Groningen van vele kanten zien. Onze gids kent naast de bekende hotspots van Groningen, juist ook de verscholen hofjes, kleine pleintjes en verrassende pandjes. Maar ook over de bekende plekken in Groningen zijn nog vele verrassende dingen te vertellen. Ook de bijzondere winkeltjes, interessante galeries en gezellige terrasjes worden niet vergeten tijdens uw rondleiding door Groningen!

Een klant over een bedrijfsuitje in Groningen:

Moorddiner
We zijn samen met een aantal collega' s van de apotheek naar het moordiner van Uitjes.nl geweest in Hotel restaurant Aduard. Het was een hele leuke avond en ook het eten was zeer goed.We kwamen met meer mensen dan we hadden opgegeven maar volgens de organisatie van het moorddiner was dit geen probleem echter door de ietwat te grote groep werd het af en toe in het spel wat onduidelijk wie wat moest doen en/of zeggen dit was niet vervelend maar maakte het moordinerspel een beetje ingewikkeld. Daarmee wil ik niet zeggen dat het niet leuk was maar alleen mee aangeven dat de groep niet té groot moet zijn op zo'n avond.Al met al zoals gezegd een zeer geslaagde avond en zeer zeker de moeite waard. Ook het (email)contact vooraf was zeer goed te noemen de mensen van GroningseUitjes.nl en zijn vriendelijk en erg behulpzaam dit is ook zeer zeker het geval bij de acteur op de avond zelf.

Wie is de Mol
Dankzij Uitjes.nl heeft mijn beste vriendin een onvergetelijk vrijgezellenfeest gehad! Met een grote groep meiden hebben we het Wie is de Mol stadsspel gedaan, gevolgd door een heerlijk diner. Het hele uitje was goed verzorgd en de actrices/begeleidsters bleven ondanks de kou ontzettend enthousiast. Fijn dat alles van te voren al zo goed geregeld is door uitjes, zo kun je op de dag zelf optimaal genieten van het uitje en hoef je je nergens meer druk om te maken. Bovendien zijn we erg benieuwd geworden naar de andere uitjes, dus zijn zeker van plan nog eens een uitje bij GroningseUitjes.nl te boeken!!!!

Walking Dinner
Onlangs ging ik mee op een Walking Dinner: een voorgerecht, een wandeling door de stad onder leiding van een gids, dan een hoofdgerecht in een ander restaurant, weer een wandeling, en daarna het dessert in weer een ander restaurant. Het eten was steeds heerlijk, er was genoeg tijd om rustig te eten en met te praten. De wandeling was heel leuk, de gids was heel professioneel en vriendelijk, en wist veel interessante en bijzondere informatie over de stad te vertellen. De wandeling was niet te lang, en het was prettig even te wandelen tussen al het eten door. Al met al: een hele geslaagde avond, dankzij GroningseUitjes.nl!
Cursus Plat Grunnegs

Cursus Plat Grunnegs

Al komt u met de meest zachte ''gee'' binnen..er is geen ontkomen meer aan! Uw woordenschat wordt verrijkt met o.a. de bekende “en”, “siepel” en “appelsien”. lees meer!
FietsFeest in Groningen

FietsFeest in Groningen

Lekker fietsen door Groningen zonder doel maar wel met een opdracht, wie wil dat nou niet? Zo ontdekt u op een sportieve wijze op een dag een groot deel van Groningen. lees meer!
Tour las Tapas

Tour las Tapas

Ontdek de sfeer rond de Middellandse Zee in het centrum van Groningen. We gaan op ontdekkingsreis. We laten u de sfeer proeven van verschillende soorten tapas. lees meer!