UitjesBureau.nl Vebon

Uitjes en BedrijfsUitjes in Groningen

Uitjes en BedrijfsUitjes in Noord Nederland – Er gaat niets boven het Noorden!

Groningen stad  is naast een bruisende studentenstad een stad met lef, vernieuwende architectuur en heeft een geweldig mooie binnenstad. Ideaal voor een bedrijfsuitje of uitje met vrienden. We hebben onze kennis en contacten in de afgelopen jaren uitgebreid naar de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Wadden experts. Zij geven u alle tips en info voor een geslaagd uitje in het mooie Noorden van ons land. Denk ook aan heerlijke dinerspellen, stadsspellen, zeiltochten of picknicken, wij weten exact waar u moet zijn!

U leest het misschien al tussen de regels door. We stromen over van de ideeën voor een geslaagd Noord Nederlands uitje waarbij iedereen het ongelofelijk naar zijn zin heeft en de spirit in uw groep nog hechter wordt. Dat is eigenlijk waar we het al jaren met ongelofelijk veel plezier en passionele inzet voor doen!

Ontdek onze provincies eens in de vorm van een bedrijfsuitje of groepsuitje op maat! Dus geen standaard uitjes programma maar uitjes die geheel aansluiten en passen bij uw groep. We luisteren eerst goed naar uw wensen en budget. En dan gaan we samen met u aan de slag. Zo werken we heel graag en zo waardeert u het ook al ruim 15 jaar! We nemen daarom altijd graag ruim de tijd voor u en uw groep!

Groningse Uitjes is onderdeel van de landelijke organisatie UITJES.nl. We zijn mede hierdoor al meer dan 15 jaar het uitjes adres in Groningen, Friesland, Drenthe en de Wadden als het gaat om uitjes, bedrijfsuitjes, en teambuilding.

We zijn trots op onze mooie klanten zoals Essent, Unive, Bouwgroep Dijkstra Draisma, NAM, Nederlandse Gasunie, UPC en Frieslandbank. We doen wat we beloven en doen dat tot in de aller kleinste details. En u waardeert dat. Daar zijn we nog steeds ongelofelijk trots op! We nodigen uw groep dan ook graag uit in het Noorden van Nederland. 

We garanderen al meer dan 15 jaar exclusiviteit, persoonlijke aandacht en de beste organisatie voor uw Groningse en Noorden van Nederland Uitjes.

Escape City - Escape Room voor grote groepen

Escape City - Escape Room voor grote groepen

Escape City (bekend van Escape Room) is een nieuw en uniek stadsspel in Groningen. Speciaal voor grote groepen. lees meer!
Ontdek de Mol!?

Ontdek de Mol!?

Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? Of bent u zelf.. ? Spannend, hilarisch en zeer populair in Groningen! lees meer!
Escape dinner Room - Nieuw speldiner

Escape dinner Room - Nieuw speldiner

Een tafel-dinerspel vol raadsels, clues, krakende hersens en noodzakelijk teamwork.  lees meer!